Diensten

Inkoop

Dagelijks wordt bij onze inkoopdienst intensief gezocht naar machines. Met onze wereldwijde relaties vinden wij steeds geschikte machines, machines die beantwoorden op de vraag van onze klanten. Ongeacht waar de machines zich bevinden, wordt er altijd een zorgvuldige inspectie gedaan ter plaatse. Na een kritische beoordeling wordt de machine al dan niet ingekocht door onze inkoopdienst.

Indien U een machine aan te bieden heeft, dan vernemen wij dit graag!

Terug naar omhoog

Verkoop & garanties

GMD biedt 2 soorten transacties aan van machines met de daarbij passende garanties.

  1. AS-IS: Machine wordt verkocht in de staat waarin deze zich bevindt. In samenspraak met de klant worden heel dikwijls ook nieuwe inkt –en vochtrollen geplaatst. Er wordt garantie gegeven dat alle cilinders, grijpers, tandwielen en lagers vrij zijn van beschadiging bij levering van de machine.
  2. GEREINIGD en DRUKTECHNISCH GECONTROLEERD: Machine wordt eerst en vooral volledig gereinigd en herspoten in een speciaal ontworpen cabine (zie foto hieronder). Alle gebreken die werden gerapporteerd bij de inkoop van de machine, worden deskundig onder de loep genomen en worden vakkundig opgelost in onze werkplaatsen. In samenspraak met de klant worden ook nieuwe inkt– en vochtrollen geplaatst (Böttcher). Hierbij wordt een garantie termijn gegeven van 6 maanden op de goede functionele werking van de machine.

 

Terug naar omhoog

Demontage & montage

Een drukmachine opbouwen is één ding, ze professioneel demonteren is het onmisbare startpunt. Elk vitaal onderdeel, alle kabeltjes en leidingen worden voorzien van een identificatie. Omdat de specialisten die demonteren niet altijd de opbouw verzorgen (in het verre buitenland) is het van groot belang dit op een zo professioneel mogelijke manier te doen. Uiteraard kan GMD ervoor zorgen dat de machine wel terug opgebouwd wordt, gelijk waar op onze wereld door onze specialisten.
Ook hier speelt de complete aanpak van GMD als garantie van kwaliteit en service.

 

Terug naar omhoog

Transport & verhuizingen

In het kader van een totale service beschikt GMD over alle eigen middelen zoals vrachtwagens, heftrucks, enz… zodanig een vakkundige verhuizing van een machine kan gegarandeerd worden. Bij overzees transport worden steeds de maritieme voorschriften gerespecteerd. De machines worden hierbij verankerd op paletten, grondig behandeld om roestvorming te voorkomen en volledig ingepakt in plastiek.
Na het laden van de machines in containers, worden deze extra beveiligd om verschuivingen in de containers te voorkomen.

Terug naar omhoog

Finance

Content to be updated

Terug naar omhoog

Referenties

Content to be updated

Terug naar omhoog
GMD Machines
  • Industrieterrein
  • Sint-Jorisstraat 84C
  • 8730 Beernem, België
  • BE 0466 767 265
© 2008 GMD  |  Ontwikkeling door Studio Emma  |  Contact
Nederlands Nederlands Français English